lunes, 12 de julio de 2010

I el diumenge...Six Flags!!!


Ja puc dir, tot i que m'esperava més del parc (és com la meitat de gran que Port Aventura però té 9 muntanyes russes, he pogut pujar a la muntanya russa més ràpida del món! Simplement ES PEC TA CU LAR! Per a que us feu una idea, és igual d'alta que l'Empire State i té una velocitat de 0 a 205 km per hora en 3 segons! Només per això ja va valer la pena el dia, però també vaig poder pujar en dues muntanyes russes a les fosques, a una q es diu El Toro, de Fusta, buena buena i en una de les més antigues d'EUA que anaven a tancar-la el dilluns per sempre!
O sigui que un dia per recordar!
Ahir la final del Mundial amb més de 50 persones en una habitació petita petita, patint fins al final i perquè no reconèixer-ho, alegrant-me de la victòria (aquí les coses es viuen d'una altra manera), això sí, amb la senyera pintada a la cara per donar pel cul als nens madrilenyus del programa.
I després per la tarda al cine a veure Despicable Me! Recomanable 100%!
Bueno espero renovar això més sovint que ultimament m'estic adormint! Parlant de dormir, ahir jugant a póker fins les 3 de la matinada per només guanyar 3 miserables dòlars...

Agur a tothom, i sí, us segueixo trobant a faltar!

1 comentario:

  1. Des de aquí la victoria es viu diferent, estic fins la polla del yo soy español .... PUTA SELECCIÓ!

    ResponderEliminar