domingo, 25 de julio de 2010

Per què tots sabem com de difícil és dir adeu..


I és que el temps passa volant, i en un obrir i tancar d'ulls ja torno a tenir les maletes preparades per marxar, a l'starbucks matant el temps perque les parets de l'habitació m'estan deborant! Ahir al campus per última vegada a dir adeu a gent que, per uns dies, ha estat important. Hopefuly, seguirant sent-ho. Com diuen per aqui...keep in touch. I a falta d'una foto amb tothom, una foto amb alguns dels que m'han fet el viatge a NYC molt més tranquil i, sobretot, divertit.

lunes, 12 de julio de 2010

I el diumenge...Six Flags!!!


Ja puc dir, tot i que m'esperava més del parc (és com la meitat de gran que Port Aventura però té 9 muntanyes russes, he pogut pujar a la muntanya russa més ràpida del món! Simplement ES PEC TA CU LAR! Per a que us feu una idea, és igual d'alta que l'Empire State i té una velocitat de 0 a 205 km per hora en 3 segons! Només per això ja va valer la pena el dia, però també vaig poder pujar en dues muntanyes russes a les fosques, a una q es diu El Toro, de Fusta, buena buena i en una de les més antigues d'EUA que anaven a tancar-la el dilluns per sempre!
O sigui que un dia per recordar!
Ahir la final del Mundial amb més de 50 persones en una habitació petita petita, patint fins al final i perquè no reconèixer-ho, alegrant-me de la victòria (aquí les coses es viuen d'una altra manera), això sí, amb la senyera pintada a la cara per donar pel cul als nens madrilenyus del programa.
I després per la tarda al cine a veure Despicable Me! Recomanable 100%!
Bueno espero renovar això més sovint que ultimament m'estic adormint! Parlant de dormir, ahir jugant a póker fins les 3 de la matinada per només guanyar 3 miserables dòlars...

Agur a tothom, i sí, us segueixo trobant a faltar!

jueves, 8 de julio de 2010

Em deus un euro, i no me'l tornes...


Aquest és el resultat de 24 persones sopant a un restaurant espanyol, em salto la "dieta" i veeeenga, a zampar! De primer unes tapes amb pa amb tomàquet i de segon paellita de la buena!! Després d'un mes veig la primera Estrella Damm i no la puc beure pq sino em despatxen...la vida no és justa!!! jej total, 738 dòlars de factura, i graaaaatis per mi!
avui ha tocat comprat la motxilla que vaig perdre el dilluns passat per capullo, pero wenu era necessària.
Després a sopar a un Eat as you can i després a descansar!

Un petonet a tots i totes, ja falta menys per veuren's!

martes, 6 de julio de 2010

Per fi...Broadway!!


I és que per fi puc dir que he anat a Broadway! després d'unes quantes confuisons per saber si podia o no podia anar al final ha estat que sí i cap a Lion King! magnífica, recordant moments de la infància i amb un muntatge IMpresionante! llàstima que no deixessin fer fotos a dins...
i, al sortir del teatre, una petita platja s'ha format a Times Square per culpa d'algun graciós que ha obert la canonada d'aigua! resultat, sort que portava xancles!!

i demà ja no puc aguantar-me més per anar al restaurant espanyol a menjar paellita de la buena!!

un petonet a tots, mmmmua!!!

domingo, 4 de julio de 2010

4th of July


C'mon men! Això és un no parar! ahir tot el dia fora, avui a la platja pel matí i per la nit als focs artificials! imagineu més de dos milions de persones a la vora d'un riu i podreu començar a saber com són d'espectaculars aquests focs. Com sempre els americans fent tot a lo grande però a l'hora de la veritat...em quedo amb els de la Mercè!

dema dia lliure, a no fer RES! jugar a la consola i potser anar a veure el Metropolitan, que és gratis! tranquila mama que quan vingueu vosaltres encara quedaran moltes coses per veure!

un petonet a tots, la foto és del atardecer abans de començar els focs, bonito!

mmmmmua!!! us trobo a faltar

p.d. em pensava que veuria més patriotisme...que va

sábado, 3 de julio de 2010

Tarda al museu


Visca les sortides culturals!!! Ahir a la tarda, al MoMa! I per fi vaig poder veure la Noche estrellada de Van Gogh pq dos anys abans el quadre estava "de viatge". Avui toca anar al Intrepid amb 8 nens, un portavions d ela IIGM, un submarí espia i un Concorde! o sigui que serà dia completito. Després a dinar i a la Puma City a veure el partit d'Espanya - Paraguay i després a agafar el ferri d'Staten Island per veure l'Estatua de la Llibertat de més a prop. Avui era la meva nit lliure però no la faré servir, estaré massa cansat i demà....a la platja!!!

un petonet a tots i totes, com va? mmmua!